Möt våra Vision Design-Ryttare

Vi är glada och stolta över att flera framgångsrika ryttare väljer att rida med vår utrustning på sina hästar. Vi vill gärna nå ut till olika discipliner och har därför valt att stötta dessa ryttare med utrustning från Vision Design.

 

Åsa Cidh -
working equitation

Åsa Cidh tävlar på internationell nivå i working equitation och har kvalat två av sina hästar ända upp till svår klass. Åsa tränar också frihetsdressyr och är medlem i Team Horse Vision.

 

Photo: Anna Spathon Photo: Anna Spathon

Tana Ericson - 
klassisk ridkonst

Tana Ericson är utbildad inom Ecole de Légèreté av Philippe Karl och rider idag på elitnivå. Tillsammans med sina hästar och elever är hon en god ambassadör för den klassiska dressyren.

Photo: Zandra Ahl photagraphy Photo: Zandra Ahl photagraphy

Horse Vision - akademisk ridkonst och frihetsdressyr
Såklart är våra ryttare i Team Horse Vision också Vision Design-ryttare. Christofer och Rebecca Dahlgren, Stinelo Wiking, Frida Schaffer, Therese Granlund, Jenny Gustavsson, Elin Hofvander och Miriam Johansson är självklara representanter för Vision Design. 

Photo: Therese Hübner Photo: Therese Hübner

Anders Månson - tornerspel
Anders Månson tränar tornerspel och är medlem i gruppen Torneamentum. Han är fälttävlans-ryttaren som skolade om sig till riddare och tornerspel. Han har ridit tornerspel på Stockholm International Horse Show och deltar regelbundet i olika uppvisningar på Gotland, bl a under Medeltidsveckan. Han har inte mindre än tre individuella guldmedaljer från SM i tornerspel. Alla hans hästar tränas allsidigt i dressyr, hoppning och frihetsdressyr. Anders är också medlem i Team Horse Vision. 

 

Sara Kanstedt -
distansritt

Sara Kanstedt rider distansritt på högsta nivå. Hon har tidigare varit uttagen till landslaget och har bl a ett SM-silver i sin samling. Nu är Sara på gång att träna upp sina nya arabhästar Arctic Tern Nadja och Tanzanija.